Rólunk

ITYS, s.r.o.

a kőfeldolgozás és – karbantartás teljes körét, valamint szakmai tanácsokat nyújtunk a szállított áruk felhasználásával kapcsolatban, amelyek sokéves ezen a területen szerzett munkatapasztalatból származnak.

ITYS, s.r.o. kő megmunkáló és kőkarbantartási teljes körű eszközt biztosít. Valamint szakértői tanácsadást, használati utasítást biztosít a forgalmazott áruhoz, mely ezen a területen sok éves tapasztalatból származik.

A cégünk székhelye Malinová, nem messze Nitrianske Pravnótól – Slovakia. A cég fő tevékenysége a kőmegmunkáló szerszámok nagykereskedelmi forgalmazása. Teljes készletünkről érdeklődni lehet székhelyünkön, vagy az interneten. Ha a keresett áru ezen az oldalon nem található, érdeklődni lehet a munkatársainknál.

Az ITYS s.r.o. társaság 2004.11.19. jött létre. A Trenčíni Járásbíróságon van regisztrálva, C szakasz, betét sz.15128/ R 2005.1.1. – tol.

A cég alapítója 1997-tól vállalkozik, mint nagykereskedő kőmegmunkáló gépek forgalmazásával. 2007 – tol olasz, német, francia gyártású kőmegmunkáló gépek forgalmazásával is foglalkozunk.

A társaság olyan kőmegmunkáló szerszámok gyártóival kereskedik, akik hosszúéves tapasztalattal rendelkeznek. Fő célunk a megrendelő elégedettsége.